Tempomat

Vše o Alfě 147 - údržba, problémy

Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI

Tempomat

Příspěvekod walsh » 23 říj 2008, 16:26

Zkoušel jste někdo dodatečně přidělat tempomat? V kabeláži konektor pro připojení je.
ex 156 1.9 JTD SW, ex 147 1.9 JTD 115k, ex 156 2,4 JTD 20V SW 129 kW - to je žůžo - bylo, teď 147 1. JTD 120 k
Uživatelský avatar
walsh
1,7 IE
 
Příspěvky: 69
Registrován: 08 bře 2007, 15:18
Bydliště: Letovice

Příspěvekod Elba » 23 říj 2008, 22:17

neni problem....ridici jednotka to umi taky,staci pridelat tu packu a v ridici jednotce aktvovat tu funkci
Uživatelský avatar
Elba
knihovník
 
Příspěvky: 1889
Registrován: 01 čer 2008, 16:31
Bydliště: Heart of Europe

Příspěvekod .mycTD » 23 říj 2008, 22:22


[chtel jsem zde napsat neco
o pacce zbyle z vraku, ktery
zrovna rozebiraji v
motortecu, ale nebudu prudit]

:wink:
Naposledy upravil .mycTD dne 23 říj 2008, 22:26, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Příspěvekod Elba » 23 říj 2008, 22:25

ty mu nedas pokoj chuderovi :D
Uživatelský avatar
Elba
knihovník
 
Příspěvky: 1889
Registrován: 01 čer 2008, 16:31
Bydliště: Heart of Europe

Re: Tempomat

Příspěvekod walsh » 11 bře 2009, 15:29

Tka jsem to dnes zkoušel na živo. Funguje to i bez aktivace v jednotce.
ex 156 1.9 JTD SW, ex 147 1.9 JTD 115k, ex 156 2,4 JTD 20V SW 129 kW - to je žůžo - bylo, teď 147 1. JTD 120 k
Uživatelský avatar
walsh
1,7 IE
 
Příspěvky: 69
Registrován: 08 bře 2007, 15:18
Bydliště: Letovice

Re: Tempomat

Příspěvekod Slíma » 11 bře 2009, 15:52

kde jsi vzal tu packu?
me ju forza proste nechce venovat, i kdyz ji tam ma uplne na nic :mrgreen:
.. infiammare rullo
.. enflammer rouleau
Uživatelský avatar
Slíma
3.2 V6 purple :-)
 
Příspěvky: 5420
Registrován: 15 bře 2008, 01:23
Bydliště: BRNO (převážně)

Re: Tempomat

Příspěvekod forzaGTA » 11 bře 2009, 16:09

Slíma píše:kde jsi vzal tu packu?
me ju forza proste nechce venovat, i kdyz ji tam ma uplne na nic :mrgreen:

Ta páčka dotváří interiér vozu.Bez ní by mé oko estéta plakalo :?: :wink:
+++ No sound,no fun +++
Uživatelský avatar
forzaGTA
3,2 V6 GTA
 
Příspěvky: 3374
Registrován: 12 úno 2007, 20:17
Bydliště: Starobrno

Re: Tempomat

Příspěvekod Slíma » 11 bře 2009, 16:55

kecy, kecy, mas ju tam na hovno :wink:
stejne stojis furt plnej .....
.. infiammare rullo
.. enflammer rouleau
Uživatelský avatar
Slíma
3.2 V6 purple :-)
 
Příspěvky: 5420
Registrován: 15 bře 2008, 01:23
Bydliště: BRNO (převážně)

Re: Tempomat

Příspěvekod Marek » 11 bře 2009, 18:00

Slíma píše:kecy, kecy, mas ju tam na hovno :wink:
stejne stojis furt plnej .....

Co se divíš, se zataženou ručkou to jinak nejde.
Obrázek
Uživatelský avatar
Marek
3,0V6
 
Příspěvky: 2016
Registrován: 13 úno 2007, 11:02
Bydliště: Ostravsko


Zpět na Alfa 147 (937)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron