jerremiash píše:ICE: Otázka je, kdo z těch dvou ženských vaří líp, na čem (plyn,elektrika) a jak která z nich často ohřívá klobásy do jejich vzplanutí
To samé s oleji, záleží kdo a jak ho použije
o vaření toho teda moc nevím, raději konzukuji.
něco málo jsem si zapamatoval, jedůležitější složkou oleje je základový olej, nejkvalitnější ložiska jsou v Argentíně. Nekteří kvalitní výrobci tam dokonce mají vlastní těžební soupravy, a ti kteří čerpají si i rozhodují komu tuto základovou složku prodají. No a zbytek alchimie dělají aditiva, čistící motor, střihovou stabilitu, termooxidační stabilitu, mazací schopnosti, tvoření ochraného filmu atd. A právě o ty aditiva jde kolik, kvalita, obsah v oleji.
Dle mě, dodržet vyskozitu, vyhnout se no name, samozřejmě výměný interval, kvalitní olejový filtr