AUDIO

Zkušenosti, rady, postupy, fotky našich instalací..

Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI

Příspěvekod mahudo » 08 lis 2008, 23:37

ja som to vytlmoval obyčajnou akustickou penou, 1 plát cca 1m x 0,5 m stojí nejakých 150 SKK.
ja to mám urobené tak, že na zadnej strane tapacíru dvier je nalepená pena. ešte by sa mal polepiť aj plech dverí...
ale či sa zlepšil zvuk, tak to by som nepovedal, kedže som sa k výmene sériových repro a kabeláže z finančných dôvodov ešte nedostal... :finga:
FIAT STILO MW, 1,9 JTD 85 kW, r.v. 2005
BÝVALÁ --- AR 146 1,6 16V TS, 88 kW, 120 hp, r.v. 2000
Uživatelský avatar
mahudo
2,0 TS 16V
 
Příspěvky: 469
Registrován: 12 úno 2007, 09:17
Bydliště: Košice, SR

Příspěvekod Alfik » 09 lis 2008, 18:37

mahudo píše:ja som to vytlmoval obyčajnou akustickou penou, 1 plát cca 1m x 0,5 m stojí nejakých 150 SKK.
ja to mám urobené tak, že na zadnej strane tapacíru dvier je nalepená pena. ešte by sa mal polepiť aj plech dverí...
ale či sa zlepšil zvuk, tak to by som nepovedal, kedže som sa k výmene sériových repro a kabeláže z finančných dôvodov ešte nedostal... :finga:

Ked das na tapacir akusticku penu,samozrejme,ze to nepomoze.Je potreba nalepit na plech z vnutra gumo-asfaltove pasy,spravit drevenny kruzok pod repro a nasledne zalepit nejakou tlmiacou paskou vsetky diery na plechu pod tapacirom...Potom nahodit tapacir a hras...
http://uloz.to/929118/vytlumeni.jpg[/img]
Alfa 156 2.4 JTD + Sarkan Chip+Katik na majzel
Uživatelský avatar
Alfik
1,5 twin carb
 
Příspěvky: 37
Registrován: 28 úno 2008, 18:30

Příspěvekod mahudo » 09 lis 2008, 19:04

ved hej, len robota asi tak na dva dni zavretý v garáži (a my čo nemáme garáž tak mrznúť v zime pred panelákom :finga: )

nakoniec som sa na tlmenie vykašľal a dal som do zadného plata ovály ground zero (najlacnejšie) a zvuk omnoho lepší ako bol zo sériových repro (v zadných dverách som repro odpojil)

nie je to ideal riešenie, ale postačuje..... :mrgreen:
FIAT STILO MW, 1,9 JTD 85 kW, r.v. 2005
BÝVALÁ --- AR 146 1,6 16V TS, 88 kW, 120 hp, r.v. 2000
Uživatelský avatar
mahudo
2,0 TS 16V
 
Příspěvky: 469
Registrován: 12 úno 2007, 09:17
Bydliště: Košice, SR

Příspěvekod adamdj » 19 lis 2008, 10:48

Mám autorádio Panasonic s usb vstupem a naprostá spokojenost,předchůdce byl Pioneer a fakt ten panasonic je dobrý.Pincek se občas na flash sekal.
Navíc jsem dostal k němu 2 GB Flash disk k rádiu zdarma !!! na
http://www.audiocar.cz/detail-autoradia ... --511.html
:D
adamdj
1,4 IE
 
Příspěvky: 2
Registrován: 19 lis 2008, 10:41

Příspěvekod ice.cool.man » 19 lis 2008, 12:15

mahudo + alfik: zajděte si do baumaxu nebo do čehokoli takového... kupte si tam tmel na plech který je pružný i po zaschnutí a je do mínusových teplot, s tím vyplňte všechny spáry a mezery mezi plechem a výstuhami, a veškeré místa možné rezonance... na nějaký gumoasfalt zapomeňte... to by byla ta největší blbost v životě toho auta... jednou to uděláš a vlétě se ti to rozteče a od té chvíle nedostaneš vlhkost ze dveří a bude se tam držet voda.
l__/==\°/==\__l čili 75tka a pár dunovek se žlutou střechou
Uživatelský avatar
ice.cool.man
2,5 V6
 
Příspěvky: 1601
Registrován: 27 črc 2007, 23:56
Bydliště: Ostrava Michálkovice

Příspěvekod adamdj » 19 lis 2008, 15:17

Tak pánové podržte se zakoupil jsem Panasonika s výstupem na subwoofer s nastavitelnou urovní z autorádia a displej můžu nastavit na jakoukoli barvu , zvuk super MOSFET , pásmové propusti horní dolní no prostě za 3.490,-Kč ze šesti tisíc jsem naprosto spokojen.Poslali to na druhý den na tomto shopu
http://www.rstrading.cz/mp3-cd/panasoni ... n/310.html
adamdj
1,4 IE
 
Příspěvky: 2
Registrován: 19 lis 2008, 10:41

Příspěvekod ice.cool.man » 19 lis 2008, 15:37

adamdj píše:Mám autorádio Panasonic s usb vstupem a naprostá spokojenost,předchůdce byl Pioneer a fakt ten panasonic je dobrý.Pincek se občas na flash sekal.
Navíc jsem dostal k němu 2 GB Flash disk k rádiu zdarma !!! na
http://www.audiocar.cz/detail-autoradia ... --511.html

:?:
adamdj píše:Tak pánové podržte se zakoupil jsem Panasonika s výstupem na subwoofer s nastavitelnou urovní z autorádia a displej můžu nastavit na jakoukoli barvu , zvuk super MOSFET , pásmové propusti horní dolní no prostě za 3.490,-Kč ze šesti tisíc jsem naprosto spokojen.Poslali to na druhý den na tomto shopu
http://www.rstrading.cz/mp3-cd/panasoni ... n/310.html
ty máš v autě dvě autorádia? nebo seš agent nějakého elektro shopu nabízející aktuální slevy...? :finga: já nevím ale dneska je autorádio bez bluethoot docela na nic.. a vzheldem k tomu že se dá sehnat pioneer s parádním výkonem za nějakých 6-7 tisíc co čte hudbu i z dvd a Má bluethoot plus mikrofon a dá se přes to normálně volat po spojení s jakýmkoli mobilem, tak nevím jestli bych šel do nějakého jiného rádia...
l__/==\°/==\__l čili 75tka a pár dunovek se žlutou střechou
Uživatelský avatar
ice.cool.man
2,5 V6
 
Příspěvky: 1601
Registrován: 27 črc 2007, 23:56
Bydliště: Ostrava Michálkovice

Příspěvekod Libor Veselý » 19 lis 2008, 17:19

tak to já sem měl v alfě panasonic cq-c3355n troj pásmo zesík u něj je též max 600w a blaupunkt sub.aktiv. max.600w + 2x 180w pana.+2xroadstar120w a vpředu 2x50w noname no a na poslech to bylo fakt super,kdekoly v Miroticích jsem to zapl maximálně rádio na 23 to už se nedalo vydržet v autě tak jsem byl slyšet. takže o5 půjdu do panasonoca cq-c ale repro dám ještě silnější a vše přidělám natvrdo at si sráči zlodějský po :butthead:
vlastním alfy 146 1,6Ts 97' a 147 1.8tsProgres. 2002
Uživatelský avatar
Libor Veselý
1,7 16V
 
Příspěvky: 134
Registrován: 08 led 2008, 16:40
Bydliště: Mirotice

Příspěvekod Libor Veselý » 22 lis 2008, 12:57

tak autorádio nebude Pana. :o ale nějaké Auknet s lcd tak jen doufám že to bude mít slušný zvuk,,,prosím prosím k čemu je dobrý kapacitor(tak nějak tuším že udržuje napětí před zesilovačem)
Obrázek
8)
vlastním alfy 146 1,6Ts 97' a 147 1.8tsProgres. 2002
Uživatelský avatar
Libor Veselý
1,7 16V
 
Příspěvky: 134
Registrován: 08 led 2008, 16:40
Bydliště: Mirotice

Příspěvekod Maximus » 24 lis 2008, 12:43

Mám panasonic CQ-C5355N a repro taky od panasonic ty nejsilnější v zadním platu v octávce a bez zesáku a hraje to úplně super akorát magnety jsou trochu větší tak občas zavazí když něco vezu.Repráky mám tyto: http://www.autoradia.eu/e-shop.php?akc= ... idvyrb=230[/url]
Maximus
1,4 IE
 
Příspěvky: 1
Registrován: 24 lis 2008, 12:31

Příspěvekod Feri » 25 lis 2008, 17:37

Kapacitor slouží ke stabilizaci napájení a vyrovnávání odběrových špiček.
Alfa Romeo 33 1.7ie, r.v.1989
Uživatelský avatar
Feri
1,9 JTD
 
Příspěvky: 241
Registrován: 15 čer 2007, 09:06
Bydliště: Písek

Předchozí

Zpět na Autohifi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron