Jaké Kvalitní autorádio?

Zkušenosti, rady, postupy, fotky našich instalací..

Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod MobbDeep » 22 čer 2011, 15:13

Ajajaj, tež se ho bojím fest :mrgreen: :mrgreen: Tož serfař nejsem, ale na kolo bych zašel.
já mam auto schované, takže na něm mám i kola zatím :mrgreen: To je jen otázka času. Ale kdyby chtěli, tak už za mnou přijdou benga dávno.
Alfina 156 2.0 TS :-( Ex
Uživatelský avatar
MobbDeep
2,0 T
 
Příspěvky: 1042
Registrován: 06 říj 2010, 16:48
Bydliště: Ostrava - Poruba

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod MobbDeep » 22 čer 2011, 15:15

Respekt Shampon 8) :weedman: :weedman:
Alfina 156 2.0 TS :-( Ex
Uživatelský avatar
MobbDeep
2,0 T
 
Příspěvky: 1042
Registrován: 06 říj 2010, 16:48
Bydliště: Ostrava - Poruba

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod Shandor » 28 čer 2011, 01:05

Shandor píše:Tak jsem se byl kouknout a vyzkoušíme implantovat Komplet Bose Do 156, má někdo schéma zapojení Aspoň Blokově jak to je? Není to žádná sranda.



Tak Už vím jak fachá Mr. BOSe Potahám u Karlose kabely, na garáži rozkuchám chrochtu a uvidím co z toho bude :-) pak sem hodím návod.
Shandor
2,4 JTD
 
Příspěvky: 991
Registrován: 16 bře 2007, 19:44

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod MobbDeep » 28 čer 2011, 19:13

Cajk 8)
Alfina 156 2.0 TS :-( Ex
Uživatelský avatar
MobbDeep
2,0 T
 
Příspěvky: 1042
Registrován: 06 říj 2010, 16:48
Bydliště: Ostrava - Poruba

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod Karel » 29 čer 2011, 01:06

nic není cajk.
Ještě to nehraje... :kladivo:
AR 147 2,0 ts seleesped r.v.2001
AR 156 sportwagon 2,0 ts seleesped r.v.2001
AR 156 2,0ts r.v.1998
AR 164 2,0 ts r.v.1994
Uživatelský avatar
Karel
1,8 T
 
Příspěvky: 519
Registrován: 07 bře 2011, 23:44
Bydliště: Frýdek-Místek/Torino

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod MobbDeep » 29 čer 2011, 07:43

Ale Shampon je montér od kosti, tomu to zahraje i bezdrátově, aniž by to připojil k baterce auta :D
Alfina 156 2.0 TS :-( Ex
Uživatelský avatar
MobbDeep
2,0 T
 
Příspěvky: 1042
Registrován: 06 říj 2010, 16:48
Bydliště: Ostrava - Poruba

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod Shandor » 29 čer 2011, 10:23

No žádná sranda to nebude, vykuchat půlku auta a přepojit komlet elektriku od rádia, vyřešit spínání zesáku z neorginál rádia, ale všechno jde, jen si s tím pohrát. Dodělám felicii a vrhám se na alfu, když to bude vykuchané tak nechám ještě stříknout nárazníky a nasadím prahy.
Shandor
2,4 JTD
 
Příspěvky: 991
Registrován: 16 bře 2007, 19:44

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod mr.BSE » 29 čer 2011, 11:50

Shandor píše:No žádná sranda to nebude, vykuchat půlku auta a přepojit komlet elektriku od rádia, vyřešit spínání zesáku z neorginál rádia, ale všechno jde, jen si s tím pohrát. Dodělám felicii a vrhám se na alfu, když to bude vykuchané tak nechám ještě stříknout nárazníky a nasadím prahy.

i neorigo radia maji "remote amp on", nebo ne?
Obrázek

Repres.eu - servis, kde mně opravili immo (jako jediní v ČR)

Obsah je veličina, která vyjadřuje velikost plochy.
Objem je veličina, představuje míru charakterizující danou část prostoru (např. válce motoru).
Uživatelský avatar
mr.BSE
2,5 V6
 
Příspěvky: 1544
Registrován: 23 bře 2009, 11:43
Bydliště: Brno

Příspěvekod Slíma » 29 čer 2011, 12:30

uz vodlet :?:
.. infiammare rullo
.. enflammer rouleau
Uživatelský avatar
Slíma
3.2 V6 purple :-)
 
Příspěvky: 5420
Registrován: 15 bře 2008, 01:23
Bydliště: BRNO (převážně)

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod mr.BSE » 29 čer 2011, 12:39

ty mně taky :?:
Obrázek

Repres.eu - servis, kde mně opravili immo (jako jediní v ČR)

Obsah je veličina, která vyjadřuje velikost plochy.
Objem je veličina, představuje míru charakterizující danou část prostoru (např. válce motoru).
Uživatelský avatar
mr.BSE
2,5 V6
 
Příspěvky: 1544
Registrován: 23 bře 2009, 11:43
Bydliště: Brno

Příspěvekod Slíma » 29 čer 2011, 12:40

stavka?
.. infiammare rullo
.. enflammer rouleau
Uživatelský avatar
Slíma
3.2 V6 purple :-)
 
Příspěvky: 5420
Registrován: 15 bře 2008, 01:23
Bydliště: BRNO (převážně)

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod mr.BSE » 29 čer 2011, 12:45

do 19:20 mám čas 8)
Obrázek

Repres.eu - servis, kde mně opravili immo (jako jediní v ČR)

Obsah je veličina, která vyjadřuje velikost plochy.
Objem je veličina, představuje míru charakterizující danou část prostoru (např. válce motoru).
Uživatelský avatar
mr.BSE
2,5 V6
 
Příspěvky: 1544
Registrován: 23 bře 2009, 11:43
Bydliště: Brno

Příspěvekod .mycTD » 29 čer 2011, 12:56

vcera jsi mluvil jinak :wink:
166V6
Che cosa si può fare...
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod mr.BSE » 29 čer 2011, 13:05

ukazalo se, ze baleni netrva tak dlouho :oops:
Obrázek

Repres.eu - servis, kde mně opravili immo (jako jediní v ČR)

Obsah je veličina, která vyjadřuje velikost plochy.
Objem je veličina, představuje míru charakterizující danou část prostoru (např. válce motoru).
Uživatelský avatar
mr.BSE
2,5 V6
 
Příspěvky: 1544
Registrován: 23 bře 2009, 11:43
Bydliště: Brno

Re: Jaké Kvalitní autorádio?

Příspěvekod Shandor » 29 čer 2011, 15:26

mr.BSE píše:
Shandor píše:No žádná sranda to nebude, vykuchat půlku auta a přepojit komlet elektriku od rádia, vyřešit spínání zesáku z neorginál rádia, ale všechno jde, jen si s tím pohrát. Dodělám felicii a vrhám se na alfu, když to bude vykuchané tak nechám ještě stříknout nárazníky a nasadím prahy.

i neorigo radia maji "remote amp on", nebo ne?


jasně mají, jen to dobře zapojit :-)
Shandor
2,4 JTD
 
Příspěvky: 991
Registrován: 16 bře 2007, 19:44

PředchozíDalší

Zpět na Autohifi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron