JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Zkušenosti, rady, postupy, fotky našich instalací..

Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI

JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod AlfaCZE » 19 úno 2013, 12:36

Zdravím,

poradil by mi někdo zda pujde zapojit originál soustava repro BOSE i se zesilovačem na toto rádio JVC KW-NT3. Koupil jsem alfu GT 1.9jtdm od zdejšího člena Romana. Je tam toto radio je fajn má to gps navigaci atd....ale hraje to hrozne :-x . Tak jsem uvažoval, že koupim origo system bose komplet do GT. Dá se sehnat i s kabelama atd. Ale otázka je zda to pude vůbec napojit na toto radio.?????

Díky
AlfaCZE
1,4 IE
 
Příspěvky: 6
Registrován: 10 úno 2013, 10:37

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod Dallen » 19 úno 2013, 12:38

Napojíš to na cokoliv
Bussovlimo* 166V6
Ex:156TS
Uživatelský avatar
Dallen
2,0 TS
 
Příspěvky: 342
Registrován: 01 lis 2011, 12:51

Příspěvekod .mycTD » 19 úno 2013, 12:42

otazkou je, jestli neni jednodussi tam dobastlit nejake custom audio
166V6
Che cosa si può fare...
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod AlfaCZE » 19 úno 2013, 13:08

budu rád za každé pro a proti od vás. System BOSE ma kamarad ve 147 a hraje to super pro mne. Vím že tam měl byvalý majtel subwoofer blaupunkt. Ale nevi jak to bylo zapojene akorat tam jsou draty asi k zesilovaci k radiu a k napojeni subwooferu.

Takže mne prostě napodalo to cele vymenit za BOSE.....Uměl by mi s tím nekdo pomoct???Samozřejmě ne zadarmo.
AlfaCZE
1,4 IE
 
Příspěvky: 6
Registrován: 10 úno 2013, 10:37

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod Dallen » 19 úno 2013, 16:27

Není problém to udělat, jen si musíš sehnat bose. Kabeláž ktomu vyrobím, ale potřebuju konektor
Si z Ostravy?

http://www.mates-auto.cz/detail/bose-sy ... t-640.html
Bussovlimo* 166V6
Ex:156TS
Uživatelský avatar
Dallen
2,0 TS
 
Příspěvky: 342
Registrován: 01 lis 2011, 12:51

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod GIONARDI » 19 úno 2013, 20:59

blahopřeji k dobré koupi - ať slouží 8) a doufám - že se brzy uvidíme :wink:
Fajne je byt alfista
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
Uživatelský avatar
GIONARDI
elegan* z Vrbna
 
Příspěvky: 5598
Registrován: 22 dub 2007, 08:57
Bydliště: Vrbno

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod AlfaCZE » 19 úno 2013, 21:08

Děkuji, auto jede fajn...je v tovarnim nastavení ECU..... před létem mne čeká oprava dulků ve dveřích a dvou rýh v laku. A taky si chci dát pryč kat ten druhej a udělat mapu(cca170 koni a 380nm). Musím vyměnit hlavici řadičky patž je uplně šekrabaná( zatím se mi ji nepodařilo sundat :( ) Snad se uvidíme na srazu v dubnu
AlfaCZE
1,4 IE
 
Příspěvky: 6
Registrován: 10 úno 2013, 10:37

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod GIONARDI » 20 úno 2013, 19:53

8) hlavici kup novou není to až tolik peněz.. :|
Fajne je byt alfista
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
Uživatelský avatar
GIONARDI
elegan* z Vrbna
 
Příspěvky: 5598
Registrován: 22 dub 2007, 08:57
Bydliště: Vrbno

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod lizmen » 20 úno 2013, 20:01

AlfaCZE píše:budu rád za každé pro a proti od vás. System BOSE ma kamarad ve 147 a hraje to super pro mne. Vím že tam měl byvalý majtel subwoofer blaupunkt. Ale nevi jak to bylo zapojene akorat tam jsou draty asi k zesilovaci k radiu a k napojeni subwooferu.

Takže mne prostě napodalo to cele vymenit za BOSE.....Uměl by mi s tím nekdo pomoct???Samozřejmě ne zadarmo.

nemusí to být zrovna BOSE system,vyjde levněji si to udělat...pokud trochu rozumíš elektrice tak není problém,..např. zesilovač Magnat a tubu Denon...podmínka musí být že rádio umí ovládat subwoofer...když tak se ozvi..tahal jsem si woofer a celé audio do mojí 146ky. ...
AR 155 1.8 t.s 93 kW, rok. v 93,Alfa romeo 146 1.4,76 kW,r narození 2000.
lizmen
2,0 T
 
Příspěvky: 1041
Registrován: 12 úno 2007, 19:03
Bydliště: Opava-Zlatníky

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod AlfaCZE » 21 úno 2013, 09:26

Přišel jsem na to že radio má výstup přímo na subwoofer pres cinch. V návodu je uvedeno že přes cinch napojit zesák a ze zesaku woofer. Dokonce jsemm v kurfu našel dva cinche a jeste nejaky draty asi plus a kostru. Původní majtel tam měl subwoofer od Blaupunkt do rezervy kde jsou dva repraky . Proto asi ty cinche jsou dva. Uvažuju že bych to pořídíl také mají ho ted v akci za 1580kč a koupil nejaký zesaák a hotovo. Co myslíte???
AlfaCZE
1,4 IE
 
Příspěvky: 6
Registrován: 10 úno 2013, 10:37

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod lizmen » 21 úno 2013, 16:54

jo tak to je cajk..pokud si to umíš napojit tak není problém...
AR 155 1.8 t.s 93 kW, rok. v 93,Alfa romeo 146 1.4,76 kW,r narození 2000.
lizmen
2,0 T
 
Příspěvky: 1041
Registrován: 12 úno 2007, 19:03
Bydliště: Opava-Zlatníky

Re: JVC Nt-3HD a repro system BOSE

Příspěvekod ice.cool.man » 10 dub 2013, 16:21

Systémem Bose to nezachráníš pokud ho nebudeš mít přímo z GT čka vč. subwooferu. Samotné repráky ve dveřách jsou středobasy, a ten system je naladěný přímo na GTčko - když tam dáš z jiné alfy, tak to nebude hrát. Ale nebude to hrát nikdy, dokud nebudeš mít subwoofer.
Celá aparatura v autě je o subwooferu, středobasech dole ve dveřích a nahoře výškáče - to vše v dobré kabeláži a né v zvonkové dvoulince. Další věc aby ti to dobře hrálo - jsou výhybky. Pokud nemáš výhybky tak ti jde stejný signál nahoru do výškáčů i do repra v tapecech.
l__/==\°/==\__l čili 75tka a pár dunovek se žlutou střechou
Uživatelský avatar
ice.cool.man
2,5 V6
 
Příspěvky: 1601
Registrován: 27 črc 2007, 23:56
Bydliště: Ostrava Michálkovice


Zpět na Autohifi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron