Společné ubytování zajišťujeme proto aby se nespolo - jeden na severu jeden na jihu - i večery je lepší trávit společně - jako vždy že? - přece jen Milano není Ostrava či Brno - že? - hele potřebujeme 30. přesný počet pro lidi žijící v Milaně - aby mohli chystat alternativy. Těsně před akcí asi moc mist neseženete - nebo to bude stát ranec. (lajcky: 3000aut = cca 6000lidí a to je masakr - kdyby 2/3 spali v Milaně v hotelich tak si představte ty kapacity - když velky hotel ma třeba 100mist - no to jen pro představu pro ty - kteří si myslí že je to sranda akce).
Fajne je byt alfista T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU ( se značkou jsou již registrovani na Alfisti.com - a mají CARno. = = prosim ty, kteří se registrovali - jděte do fora Alfisti.com a nahlaste se - ať je přehled http://www.alfisti.com/index.php?option ... 88&lang=en): ubytovani ma značku
1/ Gio + paní 2/ Ice Cool Man + slečna (řeší sami) 3/ Mr BSE (řeší sami) 4/ Elba + Jade 5/ Pribina + pani 6/ Slima + Aljaska 7/ MycakTD + M* 8/ Pchavli +1 8/ Ladin164QV + paní 9/ Tomas 156 (řeší sami) 10/ Satelit + slunce jeho života 11/ Boomer 12/ Diacon + pani 13/ Cuhan + Cuhan 007 14/ Crashta + pani 15/ PetrGuzzi + přítelkyně 16/ Kubas + Kleofas 17/ Coyote+1 18/ Spirpin+1 19/ Leontynka + 1 20/ cicinta + robin 21/ Marian 155 + 1 22/ David AR + 1 23/ Misak 33 + 1 24/ Jarik + 1 25/ Katusa + 2 26/ Wyrec + 1 27/ TomessV + 1 28/ Roman + paní
Naposledy upravil GIONARDI dne 31 led 2010, 14:36, celkově upraveno 19
Fajne je byt alfista T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
Jenom upřesnění v seznamu na 15. místě - Pietro + přítulkyně, tak to jsem já, a ten nick Pietro platí jen pro alfisti.cz, tady už je obsazený, tak jsem použil stejný jako na alfisti.com
Ahoj Gio, mezi účastníkama zájezdu do Milána vč.ubytování jsem se s manželem nenašla,slíbil jsi mi,že s námi počítáš ?Tak tomu nerozumím?!Jsem zaregistrovaná na ALFISTI.com a máme i CARno.
Takže určitě se chceme zúčastnit + ubytování Čicinta a Robin. Dej mi určitě vědět,jestli s tím můžeme počítat. Díky moc
Zdravim, chtěl jsem se zeptat jak s ubytováním - můžu objednat dva pokoje (jeden pro mě a moji drahou a druhej pro další posádku) nebo se kolega bude muset nahlásit osobně? Oba už jsme zaregistrovaný na Alfisti.com
Dobrý večer, hlásím se jako druhá posádka k Mariánovi155. Jsem již registrovaný na Alfisti.com a mám i číslo. Chtěl bych se přihlásit o ubytování pro mě, přítelkyni a syna, takže celkem 3 lidičky. Děkuji za info k ubytování.