AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Vše o Alfě 159 - údržba, problémy (snad ještě ne :-))

Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI

AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod Mejla » 02 dub 2015, 18:35

!Ciao!
Zdravím všechny a chtěl bych Vás poprosit o názor, či osobní zkušenost stran možnosti použití kožených sedaček ze SDN (zadní sklopné) v SW. Je-li to vůbec proveditelné. Díky za odpověď.
AR Giulietta 1.4 TBi, Alfasud Sprint 1.7 ie
ex.: AR 33, 164, 155, 145, 156, 156 SW, 159 SW
Uživatelský avatar
Mejla
1,4 IE
 
Příspěvky: 7
Registrován: 02 dub 2015, 17:56
Bydliště: Čáslav

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod .mycTD » 03 dub 2015, 08:25

berlina ma zamky nahore, pod zadnim oknem, zatimco SW je ma po stranach
166V6
Che cosa si può fare...
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod Mejla » 03 dub 2015, 10:03

Díky, tak tím je myslím řečeno vše a já si můžu opět nechat zajít chuť :-x .
AR Giulietta 1.4 TBi, Alfasud Sprint 1.7 ie
ex.: AR 33, 164, 155, 145, 156, 156 SW, 159 SW
Uživatelský avatar
Mejla
1,4 IE
 
Příspěvky: 7
Registrován: 02 dub 2015, 17:56
Bydliště: Čáslav

Příspěvekod .mycTD » 03 dub 2015, 10:12

...tak treba by sly nejak prehodit ty zamky, chce to videt a porovnat
166V6
Che cosa si può fare...
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod Mejla » 03 dub 2015, 12:49

...zajedu to okouknout k Matesovi, díval jsem se na svým a pokud je ten zámek na berlině na stejném místě, tak by hádám předělat šel. Myslím si, že v rámci šetření, by to mohli mít univerzální, myslím to umístění na opěradle.
AR Giulietta 1.4 TBi, Alfasud Sprint 1.7 ie
ex.: AR 33, 164, 155, 145, 156, 156 SW, 159 SW
Uživatelský avatar
Mejla
1,4 IE
 
Příspěvky: 7
Registrován: 02 dub 2015, 17:56
Bydliště: Čáslav

Příspěvekod .mycTD » 03 dub 2015, 13:09

na stejnem miste urcite neni, bo u berliny je proste nahore
166V6
Che cosa si può fare...
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod Mejla » 03 dub 2015, 16:16

Hm.., je to tak :-x .
AR Giulietta 1.4 TBi, Alfasud Sprint 1.7 ie
ex.: AR 33, 164, 155, 145, 156, 156 SW, 159 SW
Uživatelský avatar
Mejla
1,4 IE
 
Příspěvky: 7
Registrován: 02 dub 2015, 17:56
Bydliště: Čáslav

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod .mycTD » 03 dub 2015, 17:33

...coz ovsem nemusi nutne znamenat, ze nejde prehodit zamek ze stavajiciho operadla na to nove. Opacne by to byl asi vetsi problem.
166V6
Che cosa si può fare...
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod Mejla » 03 dub 2015, 22:18

Uvidím, zajedu k Matesovi a kouknu, poměřím, byl bych rád, měl bych konečně kůži. Dvě z SW mě utekly. Vždycky jsem měl kůži, ale když jsem pořizoval 159-ku, tak jsem po hledání dal přednost celkovému stavu, před vozy s kůží. Teď je ještě otázka, jestli nevadí, že mám FL a sedačky jsou před FL :roll: .
AR Giulietta 1.4 TBi, Alfasud Sprint 1.7 ie
ex.: AR 33, 164, 155, 145, 156, 156 SW, 159 SW
Uživatelský avatar
Mejla
1,4 IE
 
Příspěvky: 7
Registrován: 02 dub 2015, 17:56
Bydliště: Čáslav

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod Boomer » 03 dub 2015, 23:05

.mycTD píše:...coz ovsem nemusi nutne znamenat, ze nejde prehodit zamek ze stavajiciho operadla na to nove. Opacne by to byl asi vetsi problem.


Mycak pokusitel... :?:
Alfu: mám dvě 0916 a 0939
Tel: mám dual J5
Mejl: mám taky - monza@centrum.cz

...bo někdy se holt vyplatí připlatit!
Uživatelský avatar
Boomer
'Ethanol dokonalosti'
 
Příspěvky: 1753
Registrován: 20 bře 2007, 20:51
Bydliště: Jinej Svět

Příspěvekod .mycTD » 04 dub 2015, 10:44

...tak aspon mu netvrdim, ze budou hajcovany* :?:
166V6
Che cosa si può fare...
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod .mycTD » 04 dub 2015, 10:50

Mejla píše:Teď je ještě otázka, jestli nevadí, že mám FL a sedačky jsou před FL :roll: .

to ti presne beztak nikdo nerekne, bo typickej uzivatel *59 rozebira tak akorat EGR :?:
Chce to zkouknout a rozdily porovnat s vlastnima schopnostma uprav a co vsechno na tom pujde poprehazovat.
166V6
Che cosa si può fare...
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod yan.ko » 04 dub 2015, 12:12

SDN je neco jako LDN?
Obrázek Alfa Romeo Perfection
Uživatelský avatar
yan.ko
2,5 V6
 
Příspěvky: 1579
Registrován: 13 úno 2007, 14:04
Bydliště: doma

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod zde » 04 dub 2015, 12:44

Ano, další fáze*
Uživatelský avatar
zde
3,0V6
 
Příspěvky: 2363
Registrován: 11 lis 2009, 20:22

Re: AR 159 - Je možné použít sedačky ze SDN v SW?

Příspěvekod .mycTD » 04 dub 2015, 14:40

shortDN bude kratsi :?:
166V6
Che cosa si può fare...
Uživatelský avatar
.mycTD
zender member
 
Příspěvky: 7554
Registrován: 13 čer 2007, 10:25
Bydliště: 8ЯИ0

Další

Zpět na Alfa 159 (939)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron