Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI

Libor Veselý píše:tak jsem koukal na 146 1,7 16v 1995 s 161000kma 155 2,0TSS ale ta má už nalítáno 271800km
. jde mi hlavně o jízdní vlastnosti pružnost motoru,ted nemám sčím porovnat mám jen S Swift 1,6 16v70kw a na dvojku dá něco přez 120km/h
to mám ale jen na kross jízdy
alfa 33 bude na parádičky
a další alfu ci na běžné ježdění
jak jsi to myslel blbost? TS -> twin spark - hoď si to do překladače někde na netu. svíčky jsou k dostání všude... jen záleží na značce kterou do toho motoru dáš... já dal bosch a šel jsem za týden do servisu, pak jsem dal NGK a alfa dodnes jezdí.Libor Veselý píše:u 146 to neva stejně bych ts nechtěl,přestanou fachat svíčky a kde je pak sehnat ?dvě svíčky na válec není to blbost?
je to jen o tom jak se o motor staráš... máš dvě možnosti, buď koupíš nějakou alfu s motorem v prdeli a necháš si udělat GO motoru a nebo si najdeš takovou , o kterou bylo dobře postaráno. i takové se najdou... ale těžko.Libor Veselý píše: tak ted vůbec nevím jak to je jak držej jaké motory?,jasné že bych rád něco silnějšího od alfy ale když slišim o problémech s motorama,no ital co dodat(146-1,6 16v /1,7 16v / 155-1,8 16v /2,0 16v
Zpět na Kupujeme Alfu (Tips for AR-buyers)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků