Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
jerremiash píše::mrgreen: Ja se stěhuju do Brna, jak čtu ty hlášky, jsem z toho "na kaši"![]()
![]()
já zapoměl na happytreefriendse... saakra mnooo Slímo , kde jsou fotky hotelu ? ? ? ? ?chaotic píše:a na Happyho nesmíme zapomenout...
Jako Slíma kde jsou fotky hotelu ?????
Slíma píše:a proc jsi na me zezadu blikal, kdyz jsi jel tak pomalu
ice.cool.man píše: vzadu ? měl taky přitlak až ho to zpomalilokrásná vínová alfa ... a přítlak jak formule
sorry cíťo, ale nevšiml sem si nikde že bych ti nějak nadával nebo něco podobného tak si slova typu kretén a podobně laskavě odpusť. jak vidno máš silný nedostatek nadhledu a humoru...Pribina píše:hele kretene dela ti to dobre, nebo jsi proste tak blbej?
Pribina píše:ice.cool.man píše: vzadu ? měl taky přitlak až ho to zpomalilokrásná vínová alfa ... a přítlak jak formule
hele kretene dela ti to dobre, nebo jsi proste tak blbej?
chaotic píše:pšššššt wona Aljaška o tom hotelu ještě newí...![]()
Pribiňáček a Kulometoman .... tywe wy jste piškoti...
beruuuuu jestli my pošlete autobus sevírek obsloužím všechny a odvedu aji dvoje desátky :-) pavli by byl pro si myslím taky :-) a jak zaměstnáme pribinu ať není kyselej jak skyslej kvašák???Aljaška píše:chaotic píše:pšššššt wona Aljaška o tom hotelu ještě newí...![]()
Pribiňáček a Kulometoman .... tywe wy jste piškoti...
jedině z toho udělám hodinovej hotel čili bordel a ty,Mycák, Doktor a Forsa, taky Zmrzlej cool a Pavlouš tu budete makat a odvádět desátku, Slíma bude žít ve sklepení aby nepropadl pokušení a já budu bordelmamá. Elba bude dělat vyhazovače a Marek se bude starat o okolí, zahradu a tak.Když už má ten traktůrek. Aby se tu klienti cítili jako doma musí to být dokonalé. Členové squadry maj 10% slevu na vámi nabízené služby.Potřebuju vydělat na přestavbu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků