Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
tak a teď z toho pribinu trefil šlak ... tohle už nerozchodí... chudák... je mi ho líto... jak může dělat strašáka do vína když ho nikdo nikdy neviděl, a tak se ho ani nikdo leknout nemůže...Aljaška píše:nooo bude potřeba čistič bot, taky pokojská a jelikož je tady vinařský kraj tak potřebujem strašáka na odhánění špačků. může si vybrat
ice.cool.man píše:tak a teď z toho pribinu trefil šlak ... tohle už nerozchodí... chudák... je mi ho líto... jak může dělat strašáka do vína když ho nikdo nikdy neviděl, a tak se ho ani nikdo leknout nemůže...Aljaška píše:nooo bude potřeba čistič bot, taky pokojská a jelikož je tady vinařský kraj tak potřebujem strašáka na odhánění špačků. může si vybrat

ty Mončo, ale mě se zdá že ho odněkud známe všichni... detailní expertíza obličeje prokázala, že tento člověk rozesměje každého.
aaaaaa máme tanečníka u tyče...GIONARDI píše:to se mi líbí - stěhuju se taky -
ice.cool.man píše:aaaaaa máme tanečníka u tyče...GIONARDI píše:to se mi líbí - stěhuju se taky -akorat ti budem muset dát podpatky...
ať máš bardzo erotyčne pajtky
GIONARDI píše:navrhuji střídat pozice - aby každý jednou za rok mohl poroučeta čistit boty a .....
hele ale nebudeš nás mlátit... jak dopadla po tvém nájezdu chaotic... moncly po celém těle...ali baba & haš /-ka/ píše:
střídat pozice si můžete jak chcete, vleže, vsedě, pověšení ale šéfem budu já![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ice.cool.man píše:hele ale nebudeš nás mlátit... jak dopadla po tvém nájezdu chaotic... moncly po celém těle...ali baba & haš /-ka/ píše:
střídat pozice si můžete jak chcete, vleže, vsedě, pověšení ale šéfem budu já![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mno nevím, Slíma už strachem ani do vrbna nepřijel, že pry by dostal taky vilagoš od tebe, tak se nevymlouvej na panvicaka... chudák za to nemůže...ali baba & haš /-ka/ píše:hele hele po držce dostala od Mycákáááájá vás mlátit nebudu- teda možná
Aljaška píše:GIONARDI píše:navrhuji střídat pozice - aby každý jednou za rok mohl poroučeta čistit boty a .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků