mahudo píše:Pribina píše:tak potvrzuju lukeehi, dneska jsem se ptal co vsecko se bude menit a je to ten dlooooouhy seznam :)
a koľko money ťa to všetko vyjde?
Podle mě to bude v intervalu 10 - 15 tisíc Kč určitě.
Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
mahudo píše:Pribina píše:tak potvrzuju lukeehi, dneska jsem se ptal co vsecko se bude menit a je to ten dlooooouhy seznam :)
lukee píše:mahudo píše:Pribina píše:tak potvrzuju lukeehi, dneska jsem se ptal co vsecko se bude menit a je to ten dlooooouhy seznam :)
lukee píše:mahudo píše:Pribina píše:tak potvrzuju lukeehi, dneska jsem se ptal co vsecko se bude menit a je to ten dlooooouhy seznam :)
Pribina píše:presne tak, vodni cerpadlo melo pred smrti, technik rikal ze tak 2 objeti baraku a bylo by po nem, mel jsem dost stesti, taky nahon alternatoru byl uplne popraskany, takze to nylo na posledni chvili. A uz z Alfonse nemam trakturek, to je takove ticho kdyz je novy variator :))))
lukee píše:Pribina píše:presne tak, vodni cerpadlo melo pred smrti, technik rikal ze tak 2 objeti baraku a bylo by po nem, mel jsem dost stesti, taky nahon alternatoru byl uplne popraskany, takze to nylo na posledni chvili. A uz z Alfonse nemam trakturek, to je takove ticho kdyz je novy variator :))))
Jede to i líp s novým variátorem?
kostic píše:Variátor je standartní kurvítko, které vcelku nic nedělá a každý výrobce ho někam schová, aby dostal ze zákazníka nějaké prachy za opravy. Na výkonu to nejde poznat jen když je v háji tak si všichni myslí že jezdíš s ropákem. Dali ho tam jen aby se kazilo, měnilo a za opravu se draze platilo5000 kč za nový je děsná pálka když ho zozebereš uvnitř nic není - je to prostě kurvítko.
Hadislav píše:Na výkon to nemůže mít vliv, protože to klepe jenom při nízkých otáčkách resp volnoběhu. Stačí přidat plyn a je ticho.
Teď mě začíná vrtat hlavou ta vodní pumpa. Rozvody mám tak 2000 - 3000km po výměně a půmpa zustala. Po nastarotování je z motoru slyšet povrzávání, a když se rozjedu a pak zastavím, tak je ticho. Doufám, že to není ta pumpa....
Hadislav píše:Mě když měnili rozvody, tak jsem s nima byl domluvenej, že mají vyměnit po telefonické domluvě všechno, co je před smrtí. Volali mi kvůli jedné kladce na klíňáku ale o pumpě nic neříkali. Jsou to chlapi kteří Alfy běžně opravují, tak snad vědí na co se mají a nemají zaměřit...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník