Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
Shandor píše:A kdo ti to opravoval? že to ječí víc než před rozvody a chcíplo ti cca 60 koní? Ty koně asi Ukradl JindraGTA
MobbDeep píše:Teď řeším problém, že mi ječí auto. Nevíte někdo, čím by to mohlo být???
MobbDeep píše:Mno kurňa, zvažuju na d tím, že by se hodil nějaký lepší motor, bo když to tak sečtu, tak bych za ty peníze měl fungl motor a nemusel se s tím srát.![]()
![]()
Opravoval to jeden kluk z Krmelína, ale co mě ještě víc nasralo je to, že si tam někdo hral s časáky a nálepkou z bruntálu. Někdo ji sundal, kajsik nalepil a pak vrátil zpět. Kurva, tak toho člověka zabiju, ať se mu to líbí nebo ne. sem to měl fajně položené a čekalo to na nalepení, až bude auto hotové, ale tohle mě fest vytočilo.
Dá se dát místo 2,0 - 2,5??? Jaké by s tím byly problémy, co všecko by se muselo předělat???
pepan píše:to sem nebyl ja![]()
...ponauceni pro priste,v aute nic nenechavat.....ale mam doma 3 motory z facka 2 normalni, a jeden specialne upraveny z dob kdy sem lital na vresine rodeocross,tak jestli chces, jeden ti prodam
![]()
MobbDeep píše:Hm...
Ale k věci, dá se to nebo ni?
pepan píše:to sem nebyl ja![]()
...ponauceni pro priste,v aute nic nenechavat.....ale mam doma 3 motory z facka 2 normalni, a jeden specialne upraveny z dob kdy sem lital na vresine rodeocross,tak jestli chces, jeden ti prodam
![]()
MobbDeep píše:pepan píše:to sem nebyl ja![]()
![]()
a tos mi to nemohl říct, jak sem byl u tebe!
ne díky. uvidíme, možná se motor rozjede časem sám, ale moc tomu nevěřím. čas ukáže, kdo bude na tom líp, esli auto anebo moje peněženka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 63 návštevníků