A druhá otázka, jaký je tam vůbec typ žárovek? díky za rady
Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
skus od phillipse žárovky cool blue,je to mazec...já mám sice od bosche xenon blue ale uvažuji že koupím ty od phillipse,,,myslím si že mají lepší svítivost... typ žárovky je H1 .ta žárovka stojí okolo 299 korun za ks...Dave_Pv píše:Nemáte někdo zkušenost s nějaýma lepšíma žárovkama do předních světel? Svítí to opravdu naprd. Asi zkusím něco koupit, ale chtěl bych vědět, který jsou dobrý a budou svítit v pohodě a hlavně vydrží nějakou delší dobu (né pár dní....)
A druhá otázka, jaký je tam vůbec typ žárovek? díky za rady
tak tomu se mi nechce věřit že vydrželi tak málo...já mám tedka bosche a už půl roku jedou,bez jediné výměny žárovky......mahudo píše:cool blue som mal, boli od OSRAM, ale vydržali asi tak mesiac, teraz mám nejaké najlacnejšie ELTY a zatiaľ držia oveľa viac ako asi tri krát drahšie osramky....
lizmen píše:tak tomu se mi nechce věřit že vydrželi tak málo...já mám tedka bosche a už půl roku jedou,bez jediné výměny žárovky......mahudo píše:cool blue som mal, boli od OSRAM, ale vydržali asi tak mesiac, teraz mám nejaké najlacnejšie ELTY a zatiaľ držia oveľa viac ako asi tri krát drahšie osramky....
bosch má taky doživotní záruku.a kolik stojí ta od wurthu???GIONARDI píše:kup si od Wurthu - maji doživotní záruku - svítí barvou 5000ke mam je už na druhem autě a super -
Pribina píše:na 145/6 ti nepomuze nic jen xenony, sviti to opravdu blbe, je to vlastni zkusenost, zkousel jsem nekolik vyrobcu a nekolik radoby vice sviticich zarovek, ale k nicemu to nebylo, vyresily to xenony
lukee píše:Pribina píše:na 145/6 ti nepomuze nic jen xenony, sviti to opravdu blbe, je to vlastni zkusenost, zkousel jsem nekolik vyrobcu a nekolik radoby vice sviticich zarovek, ale k nicemu to nebylo, vyresily to xenony
Silně o nich uvažujuMontáž v domácích podmínkách je v pohodě?
a co STK?s xenonama projdeš?Pribina píše:lukee píše:Pribina píše:na 145/6 ti nepomuze nic jen xenony, sviti to opravdu blbe, je to vlastni zkusenost, zkousel jsem nekolik vyrobcu a nekolik radoby vice sviticich zarovek, ale k nicemu to nebylo, vyresily to xenony
Silně o nich uvažujuMontáž v domácích podmínkách je v pohodě?
ja jsem na to levy, tak jsem si to nechal namontovat v motortecu a mam to i se zarukou na praci :), ale hodne lidi si to udela doma
lukee píše:Přehodíš tam na ten jeden den žárovky.
Pribina píše:lukee píše:Přehodíš tam na ten jeden den žárovky.
presne tak, protoze ty kity jsou klasicky za H1, nic se nevrta nic se nenici
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků