Tak takto teď budu asi nějakou dobu jezdit.

Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI

Chevron píše:odlechcujes na sprinty jo ?![]()
Nejsou to konektory na Airbag nahodou ?
Jako tlumici hmota se pouziva myslim Dynamat Extreme nebo tak nejak sed to jmenuje
lukee píše:Palubka, ta je o nervy. Většinou se vždycky podaří něco zlomit
gloom píše:lukee píše:Palubka, ta je o nervy. Většinou se vždycky podaří něco zlomit
Ani mi nemluv. Přístup všude na hovno a navíc teď potřebuju dostat ven motorek cirkulace vzduchu, pač se na mechanismu ulomila tyčinka, bez které se mi nebude zavírat a otevírat záklopka a nevím, jak ho dostat ven.
Už jsem z toho na nervy. Že já se na to nevys..l.![]()
Jinak copak to je za věc pod přední sedačkou řidiče? Čuměl jsem na to dnes jako puk. Připomíná to nějaký spínač pod gumovou krytkou opláštěný plastem.
A s tím lámáním to je kapitola sama o sobě. Na dvou místech už povolila. Naštěstí je to tak nepatrné, že to v namontovaném stavu nejde vůbec vidět. Jsem si říkal, že když je venku, takbych si ji mohl nechat poflockovat, ale pak jsem si to tak nějak představil a aby to bylo ono, tak bych ji musel vytáhnout komplet celou ven a to už bych asi nedal.
gloom píše::eek2: A jak to funguje? Já to samozřejmě pár krát zmáčkl a nic se nestalo. Případně, kdyby se mi povedlo vypnout přívod paliva, tak jak ho opětovně zapnu?
PEDRO píše:gloom píše::eek2: A jak to funguje? Já to samozřejmě pár krát zmáčkl a nic se nestalo. Případně, kdyby se mi povedlo vypnout přívod paliva, tak jak ho opětovně zapnu?
Vypne se ti to po nehoděa tím tlačítkem ho zapneš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků