Chtěl bych se zeptat, na kolik tak vyjde výměna spojky a ložiska vč. materiálu a někdo radil vyměnit rovnou i nějaká gufera.
Díky
Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
gloom píše:Asi nadešel čas i na výměnu spojky. Při rozjezdech mi spojka občas než zabere na 100% jakoby zahučí a co jsem zjistil, tak pravděpodobně bude v háji ložisko spojky.
Chtěl bych se zeptat, na kolik tak vyjde výměna spojky a ložiska vč. materiálu a někdo radil vyměnit rovnou i nějaká gufera.
Díky

Marek píše:gloom píše:Asi nadešel čas i na výměnu spojky. Při rozjezdech mi spojka občas než zabere na 100% jakoby zahučí a co jsem zjistil, tak pravděpodobně bude v háji ložisko spojky.
Díky
Zdroj Autokelly.cz:
Komplet spojková sada Valeo PREMIUMpro Tebe za 4121 Kč. V obchodě běžně za 5886Kč. V sadě je ložisko,lamela a přítlačák. Skladem v Praze 4 ks, k dodání následující pracovní den.
Nebo sada STARLINE za 2267 Kč, která ale není skladem.
Gufera? Dost možná gufero z převodovky na spojku, nebo gufero kliky za přítlačákem. Možná ještě gufera z převodovky na poloosy.
Marek píše:Zdroj Autokelly.cz:
Komplet spojková sada Valeo PREMIUMpro Tebe za 4121 Kč. V obchodě běžně za 5886Kč. V sadě je ložisko,lamela a přítlačák. Skladem v Praze 4 ks, k dodání následující pracovní den.
Gufera? Dost možná gufero z převodovky na spojku, nebo gufero kliky za přítlačákem. Možná ještě gufera z převodovky na poloosy.
gloom píše:Marek píše:gloom píše:Asi nadešel čas i na výměnu spojky. Při rozjezdech mi spojka občas než zabere na 100% jakoby zahučí a co jsem zjistil, tak pravděpodobně bude v háji ložisko spojky.
Díky
Zdroj Autokelly.cz:
To je tam tolik gufer?Tak to teď fakt nevím. Na výměnu spojky to vidím tak v dubnu. Zatím mám slíben od Nory debimetr, tak čekám na balík, ale někde se ztratil a tak nevím, jestli s ním můžu počítat. Chjo
![]()
Jinak kolik může tak koštovat práce?

Marek píše:gloom píše:Marek píše:gloom píše:Asi nadešel čas i na výměnu spojky. Při rozjezdech mi spojka občas než zabere na 100% jakoby zahučí a co jsem zjistil, tak pravděpodobně bude v háji ložisko spojky.
Díky
Zdroj Autokelly.cz:
To je tam tolik gufer?Tak to teď fakt nevím. Na výměnu spojky to vidím tak v dubnu. Zatím mám slíben od Nory debimetr, tak čekám na balík, ale někde se ztratil a tak nevím, jestli s ním můžu počítat. Chjo
![]()
Jinak kolik může tak koštovat práce?
Jsem zvědav, zda ti od Nory něco dorazí. Já osobně jsem s ním dobrou zkušenost ohledně ND neudělal. Slíbil a posílal silentbloky přes 1/2 roku. Obdobnou zkušenost udělal i YLO. Dej pak vědět. Moje nabídka na zapůjčení váhy Tě nezaujala? Víš že jsem měl jednu 146 na ND. Teda nevím na 100%, zda tam mám tu správnou váhu..
Pribina píše:no ti nevim, ale mi zustala i po vymene spojka stejne tvrda . . . nemuze se treba zavzdusnit kdyz je taky hydraulicka?
lizmen píše:marku a za kolik bys mi mohl sehnat spojkovou sadu na 1.4 16 V?taky mi začíná pomalu se ozývat ložisko spojky....

kod je SP 821362Marek píše:lizmen píše:marku a za kolik bys mi mohl sehnat spojkovou sadu na 1.4 16 V?taky mi začíná pomalu se ozývat ložisko spojky....
Vyber si na autokelly.cz, pošli mi kód zboží a já Ti pošlu cenu pro Tebe.
gloom píše:Pribina píše:no ti nevim, ale mi zustala i po vymene spojka stejne tvrda . . . nemuze se treba zavzdusnit kdyz je taky hydraulicka?
Já Ti taky nevím. Ale řadit to řadí, jezdit to jezdí, tak to tak asi má být.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků