Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
1100 ne snad? to je v poho já někdy na 1200...Marcel 146 píše:Taky mam tenhle problem 2xdiagnostika a 0 chyb, spis to ja tipuju na nefunkcni sytic, teda aspon u sebe, na kolika by meli byt otacky pri startu studenyho motoru? Ja je mam na nakejch 11 000.
lizmen píše:velký vliv na otáčky za studena a za tepla má i čidlo teploty vody který je na termostatu,hlídá teplotu a podle toho řídí i sitič.
podle toho v jakém období,,v zimě třeba až na 1200-1300 otáček a vlétě když je teplo po ránu tak na těch 1100Marcel 146 píše:lizmen píše:velký vliv na otáčky za studena a za tepla má i čidlo teploty vody který je na termostatu,hlídá teplotu a podle toho řídí i sitič.
Presne tohle mam na mysli, ze tam je naky teplotni cidlo a to nejspis v mem pripade nefunguje. A na kolik mate otacky po startu studenyho motoru?
Speakyrt píše:Abych to ještě upřesnil. Auto bylo několikrát na diag. v Alfa servisu a po napojení neukazovalo žadnou chybu. Nakonec jsem zajel do serisu kde dělají diag. na veškeré vozy, po napojení na měřící přístroj Bosch to načetlo uplně K.O Lambda sondu. Vaha vzduchu dobrá, čídlo teploty deobré, vyčistěná klapka. Doporučili mi univerzálni Lambdu NGK, kterou udajně montují do většiny vozu. Po jejím namontováni auto jelo a chovalo se super. Radoval jsem se jenom necelých 1000km a porucha z nestabilníma otačkáma se nepravidelně začína objevovat znovu. Tak uvažuji o koupi originál Lambdy Bosch (4700kč). Snad se problém vyřeší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků