Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
Co to plácáš o písníčkách, já potřebuju poraditpavli píše:To jsou ti písničkáři vod doktora Hermanna
spokojený písničkář píše:Co to plácáš o písníčkách, já potřebuju poraditpavli píše:To jsou ti písničkáři vod doktora Hermanna![]()
![]()
P.S. s Dr. Hermannem jsem max spokojen
neukazalaLIBOR STŘÍBNÝ píše:Jojo, tedˇ to zase jede bez problémů. Už jsem to taky řešil s jedním mechanikem a ten taky říkal: jezdi dál a až to chcípne, tak uvidíme.![]()
Nevím, jesli by tedˇ ŘJ něco ukázala, když se nerozsvítila žádná kontrolka.
pavli píše:spokojený písničkář píše:Co to plácáš o písníčkách, já potřebuju poraditpavli píše:To jsou ti písničkáři vod doktora Hermanna![]()
![]()
P.S. s Dr. Hermannem jsem max spokojen
Takových už tady bylo (a je)...![]()
Každopádně těžko radit, měl jsem kdysi podobný problém na HDi jako posléze Monika na JTD, jenž vyústil ve výměnu regulátoru tlaku paliva. Závada má jeden z podobných příznaků (při akceleraci Ti utne naftu), avšak Tobě nedošlo ke zhasnutí motoru, každopádně by to chtělo pohledat zápis závady v ŘJ. Třeba Ti to chcípne a bude jasno
Váhu mám novou(BOSCH), vyměněnou těsně před chipem.Rabiatti píše:To mi delalo na chiple alfe taky. Predjizdim, vytocim motor, preradim a vykon v pr. a proti tobe se riti kamion. Hezka podivana. Koupil jsem novou vahu vzduchu a prestalo to. Musi ale byt original Bosch
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 návštevníků