Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
Joe píše:Koukám na tu alfu a teď me napadlo, nechtěl jsi ji tak před půl rokem prodat homya?
Jak já jsem si chtel totiž alfu koupit, tak nejaká stříbrná byla na prodej v Opavě a měla taky takové kola.
Já však chtěl jedině tmavou barvu, tak jsem jí nevěnoval velkou pozornost.
homya píše:Jo 146 ma podle me strasne nadherny predek a celkove to auto pusobi hodne dobre a dynamicky. Proto ho taky uz nechci dat pryc, ale chci ho dat pekne dokupy, novy lak, interier atp.. ale vsechno casem. Na 166 je zase fajn to ze to auto se ne kazdemu libi, hlavne zepredu, ale zase jak nekdo uvidi tech 6 chromovanych kolen pod kapotou a ten zvuk, tak potom se to zacalo libit kazdemu
lizmen píše:homya píše:Jo 146 ma podle me strasne nadherny predek a celkove to auto pusobi hodne dobre a dynamicky. Proto ho taky uz nechci dat pryc, ale chci ho dat pekne dokupy, novy lak, interier atp.. ale vsechno casem. Na 166 je zase fajn to ze to auto se ne kazdemu libi, hlavne zepredu, ale zase jak nekdo uvidi tech 6 chromovanych kolen pod kapotou a ten zvuk, tak potom se to zacalo libit kazdemu
tak komu by se to nelíbilo mít v6 ale zase spotřrba atd..ale to jsou maličkosti.....koukni na mojí 146 jestli se ti bude líbit...v sekci moje alfa/lizmen...přidej fota z od te tvé 166
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků