Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
než začneš kupovat svíčkymzaje´d na diag jestli nemáš v pí labdu a pak svíčky kupuj...Joe píše:Ale jak to vemu zase s té druhé stránky ta moje je taky pěkná krasavice.
Krásná modrá matelíza, křídlo (lizmen
), prahy a kolečka, které jsou sice docela pekné, ale není to můj styl.
Až budou peníze, koupím možná nějaké liťáky.
Líbí se mi BBS ls nebo alessio monza.
homya píše:jo tmava barva je urcite lepsi, teda podle me. JInak jak pises o tech kolech tak kamarad co mel kdysi alessia na peugeotu tak na ne nadaval v jednom kuse, byly pry strasne mekke a kroutily se, BBS asi bude uz rozhodne nekde jinde. Ale osobne s tema kolama zadne zkusenosti nemam.
homya píše:Ja kdybych kupoval nekdy na alfu kola tak asi bych sahnul po necem od vyrobce OZ, akorat tam taky ta cena je uplne nekde jinde a neni problem dat jenom za rafky 40 000 coz je fakt palka.
ješek píše:Tak mám dilema - jsem rodilý Opavák (resp. sem se narodil v okresu Opava), ale už pár let žiju v Prahe....
Kam se mám přidat? Za koho kopat?
Už se to tady někde řešilo,buď málo kapaliny nebo špatné čidlo co je v nádobcehomya píše:S tim jestli Op nebo Prahu to si asi budes muset proste rozhodnout sam kde te to vic tahne. Jinak mam takovy mensi dotaz jestli by mi z vas nekdo nemohl poradit, porad mi sviti kontrolka rucni brzdy, vubec nezhasne, ale rucku sem jeste nepouzil nikdy, takze nevim kde muze byt chyba. Za kazdou odpoved moc dekuju, jo a jeste vcera sem videl u pracaku v opave krasne cerne GT nebyl to nekdo z vas?
cuhan píše:ješek píše:Tak mám dilema - jsem rodilý Opavák (resp. sem se narodil v okresu Opava), ale už pár let žiju v Prahe....
Kam se mám přidat? Za koho kopat?
Zajeď na sraz s CS a potom s SQ a máš jasno![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků