mam alfu 166 2,0 twinspark r.v. 2004 po facelifte, olej mi zere tak okolo 1l/1000 km je jedno ako na nej jazdim poslednu cestu som absolvoval do talianska a nazat spolu 2000 km. siel som po dialnici a "dodrziaval" dodrziaval predpisy. dialnica 140 km/h takze som ju tocil okolo 4000 ot/min, nevytacal som neslapal jej na krk a spotreba oleja bola plus minus taka ako ked predbieham a tocim do 7000 otacok. Motor som mal oddeklovany je uplne cistucky ani kvapka oleja bol som aj premerat emisie hodnoty ukazala lepsie ako ma mat tento motor ked je novy. Spotreba ma zaraza hlavne preto ze mam aj 156 1,8 TS r.v. 1998 a ta si potiahne tak litrik / 15000 km chodim na nej ja takze styl jazdy porovnatelny. Myslite ze ma cenu robit nieco s tym dvojlitrom co zere olej? rozobrat pretesnit... mate s tym niekto skusenost? dik za akekolvek rady a odpovede.
mam tam seleniu racing 10 v60, nalialsom ju tam prad 2500 kilometrami, otocil som na nej predtym to taliansko. Po kupe som tam nalial olej valvoline ako davam do 156. teraz skusam co ta selenia ale uz som 2 litre dolieval tak cakam ci dostane ten motor rozum a prestane ho tolko zrat...podla mojich info chvilu trva kym sa prejavi efekt s naliatia noveho oleja.
co je pravdy na:
Motory twinspark nežerou olej u motorů jsou chlazeny dna pístů olejem a tím jak tomu dáváte kouř tak se vám strácí protože velkou teplotou pístu se olej vypařuje a nebo přímo spaluje na pístu
?