A hlavně, pořád je co slavit. samozřejmě jsme s Giem pěkně poklábosili, všechny pomluvili a málem i zazávodili po pražském okruhu. Jen mi to ///AMG* oproti Novitecu moc nejede
Alfu: mám dvě 0916 a 0939 Tel: mám dual J5 Mejl: mám taky - monza@centrum.cz
V utery 30.11. = 17:25 mi přileti letadlo - nedame si sraz? - budu v PH třeba v 14:30 - měl by jsi pak čas a ochotu (boomer)? Samozřejmě muže proběhnout mikrosraz* - kdo bude chtit
Fajne je byt alfista T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
diky Boomrovi za opětovnou pomoc s letištěm a cestou k Elbovi na Alfa domek - Tím taky chci poděkovat Elbovi a paní za krásný večer a azyl... Opravdu Alfisti jsou jedničky diky. - Cesta domu kalamita dojel jsem až v 16:00 - Malá je jak hovado a navíc sníh na prazích tahám pozemi. Zaď ma od sněhu uplně jine proporce...
každopádně Elbův ALFAHAUS* je unikátní! Když projdete kolem venku poparkovaných Alf, hned ve vchodu domečku po typizovaném vzoru ALFA vás uvítá zakázkově designové osvětlení s vypískovaným logem AR, kolem poliček ve tvaru svíjejícícho se hada můžete nakouknout do kuchyně od Pininafariny a ve finále se uvelebnit na velmi pohodlné pohovce Milano... Elba je machr!
Alfu: mám dvě 0916 a 0939 Tel: mám dual J5 Mejl: mám taky - monza@centrum.cz
No treba v lete usporadat nejaky srazik s grilovanim ne? Sem si taknejak rikal,kdyz uz je clovek prasteny do Alficek tak je treba,aby to bylo videt i na bydleni Jen nevim az Alfu koupej motyky jak budu prestavovat celej domecek
super - jak zeslezou ty hovna venku a teplota bude cijk* - tak u Elby upečem zvíře a Forza bude opekač - bo my co nemame chaty vikendowe* nemame tolik zkušenosti s pečenim - či co.