Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
mimochodem ta váha vzduchu se dá objednat jen ta vložka..je to levnější..nemusíš kupovat celou konstrukci váhy vzduchu (trubka palstová kde je váha stčena)MobbDeep píše:tak zaprvé se tam objeví na 2.0TS a ne 1.8 a zadruhé, kdyby sis všímal, psal o diodě, ne o ledce. Jinak, já sem kajsik slyšel, že se to čistí benzínem. No dobré, tak ne. Akorát, vyndat úplně se to nedá. Jen celá ta váha co? Kura, dneska se idu na to podívat trochu podrobněji konečně a rozeberu toho asi trochu víc.
lizmen píše:mimochodem ta váha vzduchu se dá objednat jen ta vložka..je to levnější..nemusíš kupovat celou konstrukci váhy vzduchu (trubka palstová kde je váha stčena)MobbDeep píše:tak zaprvé se tam objeví na 2.0TS a ne 1.8 a zadruhé, kdyby sis všímal, psal o diodě, ne o ledce. Jinak, já sem kajsik slyšel, že se to čistí benzínem. No dobré, tak ne. Akorát, vyndat úplně se to nedá. Jen celá ta váha co? Kura, dneska se idu na to podívat trochu podrobněji konečně a rozeberu toho asi trochu víc.
cuhan píše:MobbDeep ,v garáži mě překáží vaha z Galaxy
když objednáš totožné číslo jako byla původní ,tk není co skazit...yan.ko píše:lizmen píše:mimochodem ta váha vzduchu se dá objednat jen ta vložka..je to levnější..nemusíš kupovat celou konstrukci váhy vzduchu (trubka palstová kde je váha stčena)MobbDeep píše:tak zaprvé se tam objeví na 2.0TS a ne 1.8 a zadruhé, kdyby sis všímal, psal o diodě, ne o ledce. Jinak, já sem kajsik slyšel, že se to čistí benzínem. No dobré, tak ne. Akorát, vyndat úplně se to nedá. Jen celá ta váha co? Kura, dneska se idu na to podívat trochu podrobněji konečně a rozeberu toho asi trochu víc.
Na to bacha. To cidlo je kalibrovano vuci prumeru toho tubusu, takze pak nemusi vazit 100pro spravne. (cidlo je temer univerzal, pouzivany v kazde druhe vaze).
když objednáš totožné číslo jako byla původní ,tk není co skazit...
no nevím jak to dělají,ale já jsem to takhle vyřešil a nemám problém...spíš by mě zajímalo,jaký je rozdíl v náhradách za origo bosche,já mám třeba tu vložku meat doria a rozdíl cenový je okolo 3 tisíc...a když jsem se díval na online katalog tak ty váhy vzduchu se pohybujou od 3500 do 11 000 !!!tak enchápu co je na té za 11 lepšího...yan.ko píše:když objednáš totožné číslo jako byla původní ,tk není co skazit...
Myslel jsem to tak, ze to cidlo je univerzal a pozdeji je kalibrovane prave k tubusu ve kterem je pouzite. Nevim jestli tam uvnitr pootoci sroubkem nebo napaji odpor, ale pry je to tak. Pisou to v chytrych knizkach pana Bosche
yan.ko píše:když objednáš totožné číslo jako byla původní ,tk není co skazit...
Myslel jsem to tak, ze to cidlo je univerzal a pozdeji je kalibrovane prave k tubusu ve kterem je pouzite. Nevim jestli tam uvnitr pootoci sroubkem nebo napaji odpor, ale pry je to tak. Pisou to v chytrych knizkach pana Bosche
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků