chtěl jsem si vyčistit ventilační systém + klimatizaci.. Potřeboval bych vědět co všecko je pro to potřeba udělat, případně co k tomu budu potřebovat a kde to je :)
Tuším že budu muset vyměnit filtr (ale nevím kde ho najít).
Díky za všechny rady
Moderátoři: SQMadmin, GIONARDI
na boku filtru jsoou dvě packy které ho drží,stačí to odjistit a vytáhnout,pak si kup pěnu na čišzění klimatizace a nastříkej tu pěnu do ventilátoru který je pod filtrem(přiměřeně) pak vlez do do auta ,a vystříkej všechny otvory ofuků,(slouží k tomu taková dlouhá hadička,takže se dostaneš hodně daleko)nech působit cca 15 minut (záleží výrobci) a pak dej nový filtr,všechno to zakryj a je to hotovo....micro21 píše:Díky, za radu a nepamatuješ si náhodou jak tenplast odkryt? Jestli ho staci vyskubnout nebo jestli tam jsou nejake srouby ci co?
Ja kdyz za neho taham tak to jakoby na necem drzi, mozna ta tryska ostrikovace nebo co..
tak přiejdď ke mě,už sjem to oddělával snad stokrát,není na tom nic težkého...ten jeden palst je přichycený natřech torx šroubech,a jak to sundáš tak je tam plastový kryt filtru,aby na něj netekla voda,stěrače ani ostřikovače nemusíš sundávat....[/quote]lizmen píše:Pokud někoho napadá nějaké řešení tak mi prosím poraďte, zručnost není zrovna moje silná stránka
AlfaR145 píše:tak přiejdď ke mě,už sjem to oddělával snad stokrát,není na tom nic težkého...ten jeden palst je přichycený natřech torx šroubech,a jak to sundáš tak je tam plastový kryt filtru,aby na něj netekla voda,stěrače ani ostřikovače nemusíš sundávat....lizmen píše:Pokud někoho napadá nějaké řešení tak mi prosím poraďte, zručnost není zrovna moje silná stránka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků